0 items / 0.00

Over Atelier MP

Hallo, welkom op mijn website. Leuk dat je hier even rondkijkt!

Ik hou ontzettend veel van breien en mooie, natuurlijke wol, daar zullen de breigenen van mijn bomma zaliger Marie-Ange en meter Paula zeker voor iets tussen zitten. Geïnspireerd door het leven met mijn baby, kleuter en lagereschoolkind (en hun collectie prachtige prentenboeken) ontwerp en brei ik heerlijke, draagbare wollen kleding & accessoires met de hand of met mijn handbreimachine: kidsproof knitwear.

Ik gebruik naast kwalitatieve wol die ik uitzoek, ook graag mijn 100% lokale wol, verkregen door samen te werken met enkele Belgische & Nederlandse boerderijen die hun dieren met veel liefde verzorgen (oa de schapen van mijn ouders). Een deel van deze breiwol is te koop via Wolhuis Wolder in Gent. Een ander deel van deze wol gebruik ik in breiworkshops.

Kijk gerust eens rond. Zoek je iets anders, laat het me weten, ik werk ook graag op vraag. En heb je zélf een lief schaap, angorakonijntjes of een hond met een prachtige vacht en wil je daar een muts of een kussen (of iets anders) van laten breien: dat kan ook!

Liefs,

Ann - Atelier Marie Paula

ps: Volg de laatste nieuwtjes op Facebook en Instagram.